elector Nordic
Hilankallio 29
02480 Kirkkonummi
Finland

Mobile: +358 40 842 8487
E-Mail: info(at)electornordic.fi

 

JÄLLEENMYYJÄT:

 

Pirkanmaan Vedenkäsittely Oy

Hannu Haanpää

Puh.: + 358 44 3676623

Email: hannu@pirkanmaanvedenkasittely.fi

Internet: www.pirkanmaanvedenkasittely.fi

 

Kevox Ky

Kalervo Kenkkilä

Puh.: +358 40 1549200

Email: kalervo(at)kevox.fi

Internet: www.kevox.fi

elector Nordic

Ympäristöystävällistä tekniikkaa vesikiertojärjestelmiin

elector on kumppanisi, kun etsit ratkaisuja vesikiertojärjestelmien korroosiosuojaukseen, kerrostumien muodostumisen ehkäisyyn tai ympäristöystävälliseen vedenkäsittelyyn.

elector Nordic on suomalaisen Vertgroup Oy:n aputoiminimi. Yhtiö toimii saksalaisen elector GmbH:n elector-korroosiosuojalaitteiden maahantuojana Suomessa.

elector GmbH on perustettu vuonna 1991 ja se on tarjonnut siitä lähtien ratkaisuja tukkeutuneiden lattialämmitysjärjestelmien saneeraukseen ja lämmitysjärjestelmien korroosiosuojaukseen sähkökemiallisella vedenkäsittelyllä. elector GmbH:n johdossa on tänään perheen toinen sukupolvi. Yhteistyö Vertgroup Oy:n ja elector GmbH:n välillä aloitettiin vuonna 2011.

Kun 80- ja 90-luvulla inhibiittoreiden käyttö oli korroosiosuojauksen standardiratkaisu Euroopassa, ryhmä insinöörejä Sveitsissä käytti jatkuvasti menetelmää, joka oli patentoitu USA:ssa jo 1900-luvun alussa. Tämä korroosiosuojausmenetelmä – sähkökemiallinen korroosiosuojaus – tekee tukkeutuneiden lämmitysjärjestelmien saneerauksesta ja korroosiosuojauksesta yksinkertaisen ja luotettavan.

Kun lattalämmityksiä valmistavan yrityksen liiketoiminnanjohtaja oli innostunut lämmitysjärjestelmien sähkökemiallisesta korroosiosuojauksesta, hän perusti nykyisen elector GmbH:n vuonna 1991 silloisella nimellä Elysator GmbH. Hyvät businesskontaktit Euroopassa mahdollistivat sähkökemiallisen korroosiosuojamarkkinan pikaisen kehittymisen. Uudet sovellusalueet kuten teollisuuden jäähdytysjärjestelmät, korroosiosuojaus juoma- ja käyttövesijärjestelmissä sekä laivateollisuudessa löydettiin tuota pikaa.

Perustuen yli 20 vuoden kokemukseen elector tarjoaa tänään ratkaisuja niin vanhempien lämmitysjärjestelmien saneeraukseen, juomavesijärjestelmiin ja teollisuuden vesijärjestelmiin, kuin myös uusien asennusten ennaltaehkäisevään korroosiosuojaukseen.